Winnaars wedstrijd website

We waren heel blij te zien dat onze website veel bekeken werd en de contactformulieren vlotjes binnenkwamen!  We hebben in eerste instantie de formulieren weerhouden waarbij effectief een opmerking geschreven werd, een tip, een vraag ...  Daaruit hebben we 5 winnaars getrokken en dat zijn de mensen hieronder geworden.  Hun opmerkingen hebben we in willekeurige volgorde eronder geplaatst. 

Heidi Coussens
Derry Devulder
Delannoy Carine
Heidi Baert
Bart Clicteur

"Op de website staat alles wat men zou moeten weten.
Is ook makkelijk om iets te zoeken en te lezen.
Goeie documentatie en info over de bakkerij zelf.
Echt tof gedaan 👍
Doe zo verder. Grts "

"Proficiat met jullie vernieuwde website, die is heel overzichtelijk, en proffesioneel gemaakt. Alleen jammer van het schrijffoutje: geschek dient volgens mij geschenk te zijn.
Vriendelijke groeten"

"De beste producten!! Altijd lekker en vlotte en vriendelijke service!! Heel tevreden klanten"

"Proficiat met de nieuwe website, ziet er heel tof en overzichtelijk uit ! By the way : het artisanaal stokbrood en doedelbrood waren minstens even lekker als ze er uit zagen. We hebben tevens echt genoten van de lekkere ijstaart voor Joppe zijn verjaardag, zelden zo'n lekker artisanaal ijs gegeten en dat was ook de mening van onze gasten. Mijn persoonlijke topper was de exotische ijstaart die we de vorige keer bestelden, dit heeft nog niemand kunnen overtreffen !"

"Mooie site, proficiat. En inderdaad handiger voor smartphones. Heel veel lekkere dingen maar mochten jullie ook brood in de stijl van Probody (koolhydraatarm) hebben, eventueel slechts één dag per week op bestelling, zou dat helemaal super zijn. Grts."

Bedankt voor alle inzendingen!

Share

Artisanaal vakmanschap!

Bakkerij coudeville, altijd vers!

Lekker brood, fijne patisserie, vers roomijs en belegde broodjes

Wij maken gebruik van cookies

De website van Bakkerij Coudeville maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.