Patisserie & ijs

Onze toonbank is elke dag gevuld met een ruim assortiment patisserie, gaande van drooggebak tot fijne specialiteiten.

Mini-gebakjes & individueel gebak

Elke dag vullen we voor jullie onze toonbank met een assortiment gebakjes, in het weekend nog wat meer keuze dan tijdens de week.  Op bestelling is alles mogelijk!
Voor uw dessertbord of dessertbuffet voorzien wij graag een ruime keuze mini-gebakjes, al dan niet aangevuld met een lekkere kom chocolademousse, fruitsalade, een ijstaart, ... Bestel op tijd, wij zorgen voor een geslaagd resultaat!

Grote taarten

Ook aan grote taarten geen gebrek. Ons standaardassortiment kunt u hier raadplegen.  U had het graag in een ander formaat of bent op zoek naar een speciale taart? Stuur een mailtje of spring eens binnen om te kijken wat we voor u kunnen doen. Alle taarten kunnen worden versierd met opschrift, tekening, foto of een kit met figuurtjes waar de kinderen mee kunnen spelen. Zeer in trek zijn nu de "american style" taarten.  Deze zijn volledig afgewerkt met suikerpasta en versierd naar keuze.  Verder maken we bv ook smashcakes.  De verjaardagskaarsjes krijgt u er gratis bij!

Bestellingen voor het weekend dienen steeds voor vrijdagmiddag te gebeuren. Indien later besteld wordt, zijn enkel nog de standaardformaten te verkrijgen. Tijdig bestellen is dus de boodschap! Lukt dit niet, dan is er nog steeds een ruim aanbod in onze toonbank.

In huis bereid roomijs

Naast brood & patisserie kan u bij ons ook terecht voor lekker, in huis bereid roomijs in verpakkingen van een liter of een halve liter. Of wat dacht u van een lekkere ijstaart? Ook maatwerk is geen enkel probleem (min. 1 week op voorhand bestellen!).

Feesttaarten

Taart nodig voor een speciale gelegenheid?  Geboorte, doop, verjaardag, huwelijk ... we doen steeds ons best een taart naar uw wens te maken!

Artisanaal vakmanschap!

Bakkerij coudeville, altijd vers!

Lekker brood, fijne patisserie, vers roomijs en belegde broodjes

Wij maken gebruik van cookies

De website van Bakkerij Coudeville maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.