Lekkernijen

Ook te verkrijgen in onze winkel: pralines, in huis gemaakte truffels, diverse chocoladeartikelen, in huis gemaakte dessertkoekjes, wafeltjes, lukken, speculoos,...
Ook eigen confituren en advocaat, kwaliteitscava, wijnen en porto.

Geschenkmanden

Met al dat lekkers in huis, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor geschenkmanden. Uit te kiezen uit het aanbod geschenkmanden gepresenteerd in de winkel of naar eigen keuze samen te stellen.

Ontbijtmanden

Meer info over onze ontbijtpakketten vindt u op onze webshop!

Verrassingsbrood

Of wat dacht u van een verrassingsbrood? 7 verschillende mini broodjes met 7 soorten beleg... Verkrijgbaar in mandjes, ronde broden of in brood in de vorm van een schildpad of krokodil.  Ideaal om met uw bezoek aan tafel te zitten, zonder nog voortdurend in uw keuken aan de slag te moeten.  

Kaasplank

Een ruim assortiment aan kazen, gegarneerd met vers fruit en nootjes. Lekker!
Reken op € 9,50 per persoon. 

Daarbij kunnen natuurlijk onze in huis gemaakte broodjes gegeten worden: mini pistoletjes, stokbrood, ciabatta, ...

 

Randartikelen

Een greep uit het lekkers dat nog niet aan bod is gekomen: in huis gemaakte dessertkoekjes, melocakes, wafeltjes, lukken, peperkoek, cakes, spioletten, suikerkoeken, advocaat, confituur, chocoladeartikelen ...

We hebben ook een goed gevulde pralinetoonbank, waar je naast een ruim assortiment pralines ook caraques en tuiles vindt.  Daar komen regelmatig ook seizoensartikeltjes bij.  Of onze artisanale truffeltjes!

Er is ook wat plaats voor wijn en snoepgoed voorzien in onze winkel.

Artisanaal vakmanschap!

Bakkerij coudeville, altijd vers!

Lekker brood, fijne patisserie, vers roomijs en belegde broodjes

Wij maken gebruik van cookies

De website van Bakkerij Coudeville maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.